Project:  Senior Citizen Center
Client:  City of McKinney
Architect:  Phelps Wood Architects
Note:  $20,000 bonus for completing project one month early

Along with the addition of a wading pool and Olympic size pool, JC constructed a new 18,000 square foot addition to the currently existing Senior Citizen Center. Providing delight to the seniors who enjoy the opportunity for exercise, relaxation and friendship, the center experience was enhanced with an enlarged greeting area, additional offices, rest areas,  locker rooms and other pleasing amenities.

Transforming the one-story facility to a model of efficiency, JC ensured the safety of all individuals utilizing the Center by installing a state-of-the-art alarm system connecting to the original existing building. With a public institute like the City of McKinney, every dollar needs to go as far as possible. This new facility is a fine example of how teamwork and creativity can deliver a project that exceeds expectations without exhausting the budget.